ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

Το smart tv boχ που κάνει τους χρήστες του να αγαπήσουν πραγματικά την τηλεόραση και ΔΕΝ κολλάει πουθενά!

4Gb Ram 64GB Rom και Android 10. To δυνατό κουτί που κάνει την διαφορά και δεν κολλάει! Διαλέξτε ποιο σας ταιριάζει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • 4πύρηνο επεξεργαστή 
 • 4GB Ram για πιο γρήγορες ταχύτητες
 • 64Gb για μεγαλύτερη χωρητικότητα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης
 • ANDROID 10
 • Ελληνικό ANDROID Μενού  
 • Διαθέτει 2 θύρες USB ( Υποδοχή Εξωτερικών Σκληρών Δίσκων, οποιαδήποτε χωρητικότητας – USB Στικάκι – Ποντίκι – Πληκτρολόγιο – Φόρτιση συσκευών)
 • Υποδοχή για κάρτες μνήμης
 • AV έξοδος εικόνας(για παλαιότερες τηλεοράσεις)
 • Σύνδεση με Καλώδιο HDMI με την τηλεόραση
 • Εύκολη Σύνδεση Wifi (ακόμα και μέσω Hotspot από Κινητό ή Φορητό Ρούτερ) ή με καλώδιο Ethernet με Router (όπως και ένας υπολογιστής)
 • Υποστηρίζεται 4G ταχύτητα – 2.4 GHZ
 • Πραγματική Ανάλυση 4Κ – 60fps (ULTRA HD) – Η265 – 3D Παιχνίδια
 • Προεγκατεστημένo Play Store για να κατεβάσετε άπειρες εφαρμογές(όπως κατεβάζετε και στο κινητό σας)
 • Κοντρόλ Χειρισμού Υψηλής Εμβέλειας ( ενσωματώνει έξτρα πληκτρολόγιο και ποντίκι) για μεγαλύτερη άνεση
 • Μέγεθος παλάμης ώστε να το μεταφέρετε εύκολα από το σπίτι σας – το εξοχικό σας κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο αυτοκίνητο,κάμπινγκ κλπ κάνοντας απλά wifi hotspot από το κινητό!
 • Αρχεία Βίντεο : Avi/Rm/Rmvb/Ts/Vob/Mkv/Mov/ISO/wmv/asf/flv/dat/mpg/mpeg
 • Αρχεία Μουσικης : MP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/HD/FLAC/
 • Αρχεία Φωτογραφιών : HD JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF

Τρόπος χρήσης:

 1. Συνδέστε το Tv Box Android στο Ρεύμα και με το καλώδιο HDMI (συμπεριελαμβάνεται στην συσκευασία) ή AV -SCART(αν είναι παλαιότερης γενιάς) στην τηλεόραση σας.
 2. Στις Ρυθμίσεις του TV BOX επιλέξτε WIFI και βάλτε τον κωδικό του ρούτερ ή συνδεθείτε ενσύρματα (με καλώδιο ethernet στο ρούτερ σας). Αν δεν έχετε καλώδιο Ethernet επιλέξτε από εδώ.
 3. Μπείτε στις εργοστασιακά εγκατεστημένες εφαρμογές και δείτε LIVE Αγώνες, Ταινίες , αθλητικά κανάλια , ελληνικά κανάλια, παιδικά , κανάλια του εξωτερικού και ότι άλλο θέλετε!

Περιλαμβάνονται:

Smart TV BOX
HDMI καλώδιο 0,80 cm 
Φορτιστής 5V – 2A
Τηλεχειριστήριο

Θέλω να το παραγγείλω Οδηγίες χρήσης

Συχνές ερωτήσεις και απορίες πελατών

Ναι, όσο νόμιμο είναι ο υπολογιστής σας ή το κινητό σας, αφού έχει τις ίδιες
δυνατότητες. Η χρήση του tv box καθιστάτε νόμιμη εφόσον το περιεχόμενο των εφαρμογών που θα κατεβάσετε εντός της συσκευής εναρμονίζεται με την εκάστοτε νομοθεσία του κάθε κράτους και αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο χρήστης.

Ναι έχει Ελληνικό μενού και λειτουργικό.

Το λειτουργικό είναι ANDROID 10 όπως έχουν και τα κινητά τηλέφωνα.

Ναι, αποκτώντας το συγκεκριμένο TV BOX όταν βγει Νεότερη Έκδοση στο KODI με ένα κλικ μέσα από τις ρυθμίσεις του Kodi. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο που δείχνουν την αναβάθμιση.

Ναι, σε όλες τις Τηλεοράσεις που διαθέτουν HDMI. Εάν έχετε τηλεόραση που δεν διαθέτει είσοδο HDMI, αλλά SCART / RCA / VGA.

Με την χρήση του καλωδίου HDMI που εμπεριέχεται στην συσκευασία. Εναλλακτικά με Καλώδιο RCA / SCART / VGA. Εάν η τηλεόραση σας δεν έχει HDMI είσοδο.

Με ένα καλώδιο ETHERNET από το Router (ή οποιαδήποτε γραμμή ίντερνετ) στο Tv box. Εάν δεν είναι εφικτή η ενσύρματη σύνδεση μπορείτε να το συνδέσετε ακόμα και ασύρματα με το Ρούτερ σας μέσω WIFI, χάρη στην ισχυρής εμβέλειας Κεραίας WIFI που διαθέτει το TV BOX αυτό!

Όχι για να λειτουργήσει ο μόνος τρόπος είναι να υπάρχει πρόσβαση στο ίντερεντ είτε μέσω σταθερής σύνδεσης είτε μέσω Hot spot από το κινητό σας τηλέφωνο.

Οι δυνατότητες αυτής της συσκευής είναι απεριόριστες, υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές είτε δωρεάν είτε συνδρομητικές που σας δίνουν χιλιάδες επιλογές. Η ευθύνη των εφαρμογών που θα τοποθετήσετε μέσα είναι αποκλειστικά δική σας και οφείλετε να ενημερωθείτε για οποιαδήποτε εφαρμογή τοποθετήσετε εντός του tv box μετά την αγορά. Το tv box δεν έχει εντός του εφαρμογές που συντελούν σε πειρατικό περιεχόμενο και γενικότερα στην πειρατεία. Επίσης δεν υπάρχουν εφαρμογές που δείχνουν παρανόμως συνδρομητικά κανάλια είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό.

Όπως στον υπολογιστή σας ή το κινητό σας.

Ότι εφαρμογή επιθυμείτε από το ήδη προεγκατεστημένο PLAYSTORE και άλλες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές μέσω google που διαρκώς ανανεώνονται. Μάλιστα οι  περισσότερες Εφαρμογές (πχ Youtube – Google – Miracast – KODI κλπ) είναι ήδη προεγκατεστημένες.

Αυτό έχει να κάνει με την λειτουργικότητα της κάθε εφαρμογής συνεπώς η κάθε εφαρμογή που θα επιλέξετε σας αναφέρει και τις δυνατότητές της

Αυτό έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή που θα κατεβάσετε και θα χρησιμοποιήσετε πλήθος επιλογών δίνουν και την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.

Το TV Box είναι “ο σερβιτόρος” που υποστηρίζει μέχρι και 4K – FULL HD Ανάλυση. Όλες τις Ταινίες θα τις δείτε στις ταινιοθήκες των εφαρμογών που θα επιλέξετε να εγκαταστήσετε θα σας λένε αναλυτικά την ανάλυσην.

Ναι. Οι ρυθμίσεις που έχετε κάνει δεν χάνονται. Λειτουργεί όπως και το κινητό σας

Όχι, θα εξοικονομήστε αυτό το κόστος. Θα βλέπετε μέσω ίντερνετ. Δεν θα χρειαστείτε επιπλέον έξοδα για εγκατάσταση.

Με την απόκτηση του συγκεκριμένου μοντέλου, στην συσκευασία του σας προσφέρουμε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ (Καλώδιο HDMI (ή και SCART/AV/VGA αν θέλετε) – Κοντρόλ Υψηλής Εμβέλειας – Φορτιστής – Εξωτερικός Δέκτης Κοντρόλ – Βάση Στήριξης – Οδηγίες στα Ελληνικά)Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα άλλο απολύτως.

Σίγουρα, γιατί το TV BOX, έχει πολύ πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα και παραπάνω δυνατότητες από την Smart TV.

Διότι, σας εγγυούμαστε ότι είναι το πλέον εξελιγμένο μοντέλο της αγοράς με Μοναδικές Δυνατότητες που άλλα ίδια ή παρόμοια μοντέλα δεν διαθέτουν, ούτε υποστηρίζουν και επίσης έχει πανίσχυρα χαρακτηριστικά .

Όχι, αντιθέτως! Το TV BOX κάνει οποιαδήποτε τηλεόραση Smart.

Φυσικά όπως όλες οι συσκευές της εταιρείας μας 2 χρόνια.

Δεδομένου ότι μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε smart (οθόνη υπολογιστή) θα λειτουργεί όσο υπάρχει internet και μάλιστα εκμεταλλευόμενο τις άπειρες δυνατότητες του διαδικτύου.

Με το τηλεχειριστήριο που εμπεριέχεται στην συσκευασία μπορείτε να κάνετε όλες τις Λειτουργίες που απαιτούνται ( Αυξομείωση Έντασης – Αλλαγή Καναλιών – Λειτουργία Ποντικιού) αλλά για ακόμα καλύτερη εργονομία μπορείτε να αποκτήσετε ένα Ασύρματο Μίνι Πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο ποντίκι Αφής.

Ναι μπορείτε να συνδέστε το TV BOX με διαμορφωτή. Μπορείτε να το συνδέστε και με Ηχεία μέσω της Θύρας AV – OPTICAL.

Ναι, για να κάνετε VIDEO CHAT (Skype, Messenger κλπ).

Ναι και σε συνδυασμό με ηχεία να δημιουργήσετε HOME CINEMA.

Ναι μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής MIRACAST (για Android και PC) – AIRPLAY (για IPHONE)

Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των εφαρμογών τις οποίες έχει εγκαταστήσει ο κατασκευαστής και οι οποίες ανανεώνονται αυτόματα από τους δημιουργούς τους. Οι ενήλικες οφείλουν να εγκρίνουν το περιεχόμενο εάν το χρησιμοποιούν ανήλικοι. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτή χρήση. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής