Πόνος στον αυχένα 2020

πόνος στον αυχένα

afxenas ponosΣτις μέρες μας ο πόνος στον αυχένα ταλαιπωρεί πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, άλλους στην ήπια μορφή της με ελαφρότερης έντασης ενοχλήσεις σε μικρότερη συχνότητα  και άλλους σε καθημερινή βάση με τρομερούς πόνους που πολλές φορές επεκτείνονται στο ώμους και στο κεφάλι και οδηγούν ακόμα και σε κάποιο είδος αναπηρία!

Συνήθως προκαλείται από την κακή στάση του σώματος, σε καθημερινές δραστηριότητες όπως η εργασία και ο ύπνος. Αυτό προκαλεί καταπόνηση των μυών και των συνδέσμων της περιοχής, με αποτέλεσμα τον πόνο και τον περιορισμό της κίνησης. Ο πόνος στον αυχένα θεωρείται πιο επικίνδυνος όταν συνοδεύεται από πόνο, μούδιασμα ή και αδυναμία στα χέρια.

 

enoxlhseis afxena kinitoΤο αυχενικό το συναντούσαμε κυρίως στις ηλικίες 32 ετών και άνω, σήμερα όμως, το 2020, το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται και σε μικρότερες ηλικίες.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η αύξηση χρήσης κινητού τηλεφώνου, smartphone, επιβαρύνει ιδιαίτερα τον αυχένα (text neck) με αποτέλεσμα να εμφανίζετε η πάθηση αυτή και σε εικοσάχρονους.

 

 

Ας δούμε όμως κάποια στατιστικά στοιχεία που αφορούν την πάθηση αυτή και μας δίνουν μια ευρύτερη και αντικειμενικά ουσιώδη εικόνα του προβλήματος.

Θέλω να μάθω περισσότερα για το Tunai Yoga Massager

Περισσότερο από το 20% του πληθυσμού ταλαιπωρείτε από πόνους στον αυχένα!

5% των πασχόντων από πόνο στον αυχένα θα εμφανίσουν κάποιου είδους αναπηρία!

Ο πόνος στον αυχένα κατατάσσεται 4ος ως οι κύριες αιτίες αναπηρίας παγκοσμίως!

Το 30% των ασθενών που πάσχουν από πόνους στον αυχένα θα εμφανίσουν χρόνια συμπτώματα.

Το 26% των ασθενών με πόνο στον αυχένα εμφάνισε υποτροπή σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Τα παχύσαρκα άτομα έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν πόνο στον αυχένα.

Οι υπάλληλοι γραφείου, οι εργαζόμενοι που ασκούν χειρωνακτικές εργασίες και οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν πόνο στον αυχένα.

Οι ιατρική σύλλογοι μας προειδοποιούν για την κλιμάκωση αυτής της πάθησης και οι φαρμακευτικές τρίβουν τα χέρια τους χωρίς να προτείνουν όμως μια αξιόπιστη λύση.

Εύκολα διαπιστώνουμε λοιπόν πόσο κοινή έχει γίνει αυτή η πάθηση αλλά και πόσο αναγκαία είναι η εύρεση ενός αποτελεσματικού τρόπου αντιμετώπισης της.

Λύσεις υπάρχουν πολλές, αποτελεσματικές όμως ελάχιστες και ιδιαίτερα ασύμφορες για τον Έλληνα νοικοκύρη, τα ποσοστά όμως του αυχενικού αυξάνονται μέρα με την μέρα και ταυτόχρονα η ανάγκη για μια πιο οικονομική αλλά κυρίως αποτελεσματική λύση.

Μπήκαμε λοιπόν και εμείς στην διαδικασία στο γραφείο να δοκιμάσουμε διάφορες λύσεις, αφού η καθημερινή καταπόνηση του αυχένα μας είναι δεδομένη αλλά και με τους γονείς μας επίσης να ταλαιπωρούνται συχνά πυκνά προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τους πόνους και τις ενοχλήσεις μάταια, με κολάρα και διάφορα άλλα γιατροσόφια.

η λύση για τις ενοχλήσεις στον αυχέναΤελικά ανακαλύψαμε όμως το TUNAI YOGA Massager. Ήμασταν λιγάκι επιφυλακτικοί στην αρχή γιατί είχαμε δοκιμάσει διάφορα προϊόντα δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Από την πρώτη στιγμή χρήσης του όμως διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Πλέον χρησιμοποιούμε το Tunai Yoga Massager σε καθημερινή βάση, στο σπίτι στο γραφείο ακόμα και στο αυτοκίνητο.

 

Θέλω να μάθω περισσότερα για το Tunai Yoga Massager

 

η λύση για τον πόνο στον αυχέναΤο Tunai Yoga Massageεπιδρά άμεσα στους οξύς πόνους στην περιοχή του αυχένα χρησιμοποιώντας τoν απόλυτα εργονομικό του σχεδιασμό σε συνδυασμό με παλαιότερη κινέζικη μέθοδο μασάζ Tu nai.

Η μέθοδος μασάζ Tunai είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος στον κόσμο και τα ευεργετικά του οφέλη τα απολαμβάνουμε σε σωματικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο!

Απαλλαγείτε από πόνους αυχένα, μέσης και από ενοχλήσεις των αρθρώσεων με την καταπραϋντική και άκρως ανακουφιστική εμπειρία μασάζ.

Χρησιμοποιώντας την υπέρυθρη ακτινοβολία ταυτόχρονα με τις μαλάξεις διοχετεύει θερμότητα η οποία χαλαρώνει την περιοχή και  μας αναζωογονεί καταπραΰνοντας μας απο την οποιαδήποτε ενόχληση.

Με 8 (4+4) ασταμάτητους και εξαιρετικά υψηλής αντοχής και ισχυρής πίεσης βολβοειδής εξοχές αμφίδρομης περιστροφής προσαρμοσμένα στα κατάλληλα σημεία αγκαλιάζουν την παθούσα περιοχή  ανακουφίζοντας άμεσα από πόνους και ενοχλήσεις!

Θέλω να μάθω περισσότερα για το Tunai Yoga Massager

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *