Θέλω να την παραγγείλω

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Προτεινόμενα Προϊόντα

Dome Camera 5MP FHD
PTZ Smart wifi camera
Intelligent IP Camera
Q-S4 Intelligent 4k
PTZ Robot Full HD
Yoosee PTZ Security

Ιδανική για επαγγελματική χρήση

Η κρυστάλλινη εικόνα της, η υψηλή ανάλυση καταγραφής με έμφαση στην καθαρότητα της λεπτομέρειας, η ηχητική κάλυψη του χώρου αλλά και τεχνολογικές δυνατότητες που διαθέτει. Καθιστούν την PTZ Smart wifi camera 360 μια μοναδική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους. Είναι ιδανική για καταστήματα ρούχων, ψιλικατζίδικα, καφετέριες, πρατήρια βενζίνης, καταστήματα υποδημάτων, γραφεία, παιδότοπους και πάσης φύσεως επιχείρηση που θέλει να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της.

Θέλω να την παραγγείλω με αντικαταβολή

Τρόπος χρήσης

1

Ανοίγουμε την συσκευασία και τοποθετούμε την κάμερα στο σημείο που θέλουμε και την συνδέουμε μόνο στο ρεύμα.

2

Κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογή που θα βρείτε στις οδηγίες και βάζετε τους κωδικούς που θα βρείτε στο ίδιο σημείο. Ρυθμίζετε την κάμερα στο wifi και είστε έτοιμοι .

3

Μπορείτε πλέον να επιβλέπετε τον χώρο και να κάνετε καταγραφή αν θέλετε σε SD card, στις συσκευές που έχετε συνδέσει ή ακόμα και σε cloud.

Η μόνη με δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου

Η PTZ Smart wifi camera 360 είναι η μόνη κάμερα που δίνει την δυνατότητα στους αγοραστές της αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι να ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων του εντός 7 ημερών. Η μόνη επιβάρυνση που επωμίζεται ο καταναλωτής είναι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής και την επιστροφή του προϊόντος και του επιστρέφουμε το κόστος της κάμερας στον λογαριασμό του.