«Το κουτί» Που δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, και όλες τις διοργανώσεις του κόσμου και περισσότερες από 50.000 νέες ταινίες του 2019 χωρίς κανένα κόστος

Εδώ και αρκετό υπάρχει μία συσκευή,”το λεγόμενο έξυπνο κουτί τηλεόρασης”, που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε όλα τα αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο. και μάλιστα με υψηλή ανάλυση σε ζωντανό χρόνο. Χωρίς να πληρώνετε κανένα πάγιο ποτέ. Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν μέσα από ξένες εφαρμογές και όχι με κάποιο δια μαγείας τρόπο.

Το smart tv box λειτουργεί με λογισμικό android 10, γεγονός που το κάνει ευέλικτο στην χρήση με τεράστιες δυνατότητες και άκρως αξιόπιστο στις δυνατότητες που προσφέρει.

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

Το Αndroid Tv box της Lamazi store είναι από τα δυνατότερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε όλη την αγορά μιας και έχει επεξεργαστεί τετραπύρηνο RK3318 ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και μπορεί να μεταδώσει με άνεση μέχρι και 4Κ ανάλυση.

“Το κουτί” αυτό εκτός από την δυνατότητα που σας δίνει να παρακολουθείτε τους αγώνες των Ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων όλου του κόσμου, σας δίνει και την δυνατότητα να βλεέπετε αγώνες Champions league, Europa league, Formula, UFC και ότι άλλο επιθυμείτε σε Live μετάδοση σε ποιότητα εικόνας μέχρι 4Κ ανάλυση. Η βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να υπάρχουν οι αντίστοιχες ξένες εφαρμογές που δίνουν αυτές τις δυνατότητες.

Αυτή η πανίσχυρη συσκευή δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της, να βλέπουν ταινίες που μόλις κυκλοφόρησαν λίγες μέρες πριν στους κινηματογράφους με ελληνικούς υπότιτλους και ενημερώνεται εντελώς αυτόματα. Περισσότερες από 50.000 ταινίες, σειρές και παιδικά είναι διαθέσιμες και μάλιστα πολλές από τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να τις βλέπετε πριν ακόμα παιχτούν στην Ελλάδα.

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

“Το κουτί” εκτός από τα παραπάνω μπορεί να λειτουργήσει και ως μία παιχνιδομηχανή αφού η μεγάλη του μνήμη αλλά και η κάρτα γραφικών του, σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε όποια παιχνίδια θέλετε εσείς μέσα από το playstore και όχι μόνο και να τα απολαύσετε με τα παιδιά σας.

Φυσικά η συσκευή έχει προεγκατεστημένο το Netflix το (οποίο απαιτεί συνδρομή)αλλά και το Kodi 19 και Youtube όπως και πολλά ακόμα πρόσθετα που θα κάνουν την εμπειρία σας μοναδική. Επίσης μπορείτε να αποθηκεύσετε επεισόδια σειρών που δεν θέλετε να χάσετε, ταινίες βίντεο δικά σας, φωτογραφίες. Επίσης μεταφέρετε όπου θέλετε αρκεί να υπάρχει ίντερνετ έστω και ασύρματο αφού έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και wifi.

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

Φυσικά οι δυνατότητες της συσκευής αυτής είναι απίστευτες αφού, εκτός από τα παραπάνω κάνει την τηλεόραση σας Smart tv με το λειτουργικό Adroid 9. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η τηλεόρασή σας πλέον μπορεί να λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής ή ένα κινητό. Μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ, να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε, να μπείτε σε social media, να κάνετε Live streaming, Και πολλά πολλά άλλα πράγματα που ούτε φανταζόσασταν ότι μπορείτε να κάνετε στην τηλεόρασή σας. Ουσιαστικά είναι μία συσκευή που κάνει έναν πανίσχυρο ηλεκτρονικό υπολογιστή την τηλεόρασή σας με λογισμικό android.

Και όλα αυτά χωρίς καμία συνδρομή ποτέ.

To νέο android tv box της Lamazi το συγκρίναμε με τα καλύτερα που βρήκαμε αυτή τη στιγμή στην αγορά και οι επιδόσεις του πραγματικά θα σας αφήσουν άφωνους. Η μοναδική προϋπόθεση για να μπορείτε να απολαύσετε όλες αυτές οι δυνατότητες της συγκεκριμένης συσκευής Android είναι να έχετε λίγες γνώσεις ή να κάνετε ένα σερφάρισμα στο you tube βλέποντας τον τρόπο που θα εγκαταστήσετε τις ελεύθερες εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες την εκάστοτε περίοδο. Η Lamazi στέλνει τα κουτιά της χωρίς να υπάρχει εντός τους καμία εφαρμογή παράνομης ή πειρατικής χρήσης.  H εταιρεία Ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των εφαρμογών τις οποίες έχει εγκαταστήσει ο κατασκευαστής ή ο χρήστης και οι οποίες ανανεώνονται αυτόματα από τους δημιουργούς τους. Οι ενήλικες οφείλουν να εγκρίνουν το περιεχόμενο εάν το χρησιμοποιούν ανήλικοι. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτή και νόμιμη χρήση. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

1 thoughts on “«Το κουτί» Που δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, και όλες τις διοργανώσεις του κόσμου και περισσότερες από 50.000 νέες ταινίες του 2019 χωρίς κανένα κόστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *