«Το κουτί» Που δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, και όλες τις διοργανώσεις του κόσμου και περισσότερες από 50.000 νέες ταινίες του 2019 χωρίς κανένα κόστος

Εδώ και αρκετό υπάρχει μία συσκευή,”το λεγόμενο έξυπνο κουτί τηλεόρασης”, που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε όλα τα αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο. και μάλιστα με υψηλή ανάλυση σε ζωντανό χρόνο. Χωρίς να πληρώνετε κανένα πάγιο ποτέ.

Το smart tv box λειτουργεί με λογισμικό android, γεγονός που το κάνει ευέλικτο στην χρήση με τεράστιες δυνατότητες και άκρως αξιόπιστο στις δυνατότητες που προσφέρει.

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

Το android Tv box της Lamazi store είναι από τα δυνατότερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε όλη την αγορά μιας και έχει επεξεργαστεί τετραπύρηνο RK3318 ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και μπορεί να μεταδώσει με άνεση μέχρι και 4Κ ανάλυση.

“Το κουτί” αυτό εκτός από την δυνατότητα που σας δίνει να παρακολουθείτε τους αγώνες των Ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων όλου του κόσμου, σας δίνει και την δυνατότητα να βλεέπετε αγώνες Champions league, Europa league, Formula, UFC και ότι άλλο επιθυμείτε σε Live μετάδοση σε ποιότητα εικόνας μέχρι 4Κ ανάλυση.

Αυτή η πανίσχυρη συσκευή δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της, να βλέπουν ταινίες που μόλις κυκλοφόρησαν λίγες μέρες πριν στους κινηματογράφους με ελληνικούς υπότιτλους και ενημερώνεται εντελώς αυτόματα. Περισσότερες από 50.000 ταινίες, σειρές και παιδικά είναι διαθέσιμες και μάλιστα πολλές από τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να τις βλέπετε πριν ακόμα παιχτούν στην Ελλάδα.

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

“Το κουτί” εκτός από τα παραπάνω μπορεί να λειτουργήσει και ως μία παιχνιδομηχανή αφού η μεγάλη του μνήμη αλλά και η κάρτα γραφικών του, σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε όποια παιχνίδια θέλετε εσείς μέσα από το playstore και όχι μόνο και να τα απολαύσετε με τα παιδιά σας.

Φυσικά η συσκευή έχει προεγκατεστημένο το Netflix αλλά και το Kodi 19 και Youtube όπως και πολλά ακόμα πρόσθετα που θα κάνουν την εμπειρία σας μοναδική. Επίσης μπορείτε να αποθηκεύσετε επεισόδια σειρών που δεν θέλετε να χάσετε, ταινίες βίντεο δικά σας, φωτογραφίες. Επίσης μεταφέρετε όπου θέλετε αρκεί να υπάρχει ίντερνετ έστω και ασύρματο αφού έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και wifi.

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

Φυσικά οι δυνατότητες της συσκευής αυτής είναι απίστευτες αφού, εκτός από τα παραπάνω κάνει την τηλεόραση σας Smart tv με το λειτουργικό Adroid 9. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η τηλεόρασή σας πλέον μπορεί να λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής ή ένα κινητό. Μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ, να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε, να μπείτε σε social media, να κάνετε Live streaming, Και πολλά πολλά άλλα πράγματα που ούτε φανταζόσασταν ότι μπορείτε να κάνετε στην τηλεόρασή σας.

Και όλα αυτά χωρίς καμία συνδρομή ποτέ.

To νέο android tv box της Lamazi το συγκρίναμε με τα καλύτερα που βρήκαμε αυτή τη στιγμή στην αγορά και οι επιδόσεις του πραγματικά θα σας αφήσουν άφωνους.

Δείτε το κουτί που κάνει την τηλεόρασή σας μαγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *