01

Αυτονομία

Μεγαλύτερη αυτονομία με την μπαταρία 18650, έως και 45χλμ. Ταχεία φόρτιση, χρειάζεται μόλις 6 ώρες.

02

Ανθεκτικότητα

Κράμα αλουμινίου, πολύ ανθεκτικός σκελετός. Εξελιγμένη τεχνολογία αναρτήσεων. Αντοχή μέχρι και 150 κιλά.

03

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του είναι εργονομικός. Άνετο πατίνι, με ρυθμιζόμενο τιμόνι και σέλα. Δεν χρειάζεται να καμπουριάζετε.

KUGOO M4 KIRIN

kugoo m4 kirin
icon-5

45 km/h

Μέγιστη Ταχύτητα

icon-6

150 kg

Μέγιστο Βάρος

icon-7

6 h

Χρόνος Φόρτισης

icon-4

10 inch

10 Ιντσών Λάστιχα

Ηλεκτροκινητήρας 500W

Ο ισχυρός κινητήρας 500W θα σας μεταφέρει με άνεση όπου και αν θέλετε. Αναβαθμισμένη ποιότητα που αποδίδει 500W ισχύ κινητήρα, σας προσφέρει άνεση και δύναμη που εύκολα θα σας ανεβάσει με ευκολία σε δρόμους με κλίση μέχρι και 15%.

Εύκολη Παραγγελία

Ασφαλή και γρήγορη πέδηση

Τριπλό σύστημα μηχανικών φρένων για πιο έμπιστη και γρήγορη πέδηση. Μπρος πίσω δισκόφρενο και ένα τρίτο ηλεκτρικό φρένο ανάκτησης ενέργειας. Προσφέρει άνετη οδηγική εμπειρία. Η απόσταση πέδησης είναι 4 μέτρα.

m4 kirin brakes front

Μπροστινό Δισκόφρενο

m4 kirin brakes back

Πίσω Δισκόφρενο

Ασφάλεια και διασκέδαση στη καθημερινή σας μεταφορά

Μπορείτε να μεταφέρεστε μέσα στην πόλη με άνεση, χωρίς την έγνοια του πάρκινγκ. Γρήγορη και ασφαλή μεταφορά μέσα στην πόλη. Με ταχύτητα που φτάνει τα 45 χιλιόμετρα την ώρα, θα είστε πάντα στην ώρα σας. Αντέχει μέχρι 150 κιλά βάρος. Με ψηφιακή οθόνη για να βλέπετε τα χιλιόμετρα και την μπαταρία. Διαθέτει ηλεκτρικό φρένο για ασφαλή και γρήγορο σταμάτημα.

Εύκολη Παραγγελία

Με ψηφιακή οθόνη και μπαταρία που αντέχει

Το KUGOO M4 KIRIN διαθέτει ψηφιακή οθόνη για τις ενδείξεις του Scooter, τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει καθώς και την στιγμιαία ταχύτητα. Με πανίσχυρη μπαταρία, των 18650mAh, ικανή να σας μεταφέρει για 45 χλμ απόσταση και να αποδώσει μέχρι και 45 χιλιόμετρα την ώρα. Το πατίνι M4 KIRIN σέβεται όλους τους οδηγικούς κανόνες και γι’ αυτό διαθέτει και φλας, για τις στροφές.

battery kirin m4

Συναγερμός Ασφαλείας

Ανάγλυφος σχεδιασμός στα ελαστικά, προσφέρει σταθερότητα και καλύτερο κράτημα στο δρόμο. Οι ειδικές εσοχές διώχνουν το νερό και βοηθούν τις μέρες που βρέχει. Ειδική σαμπρέλα προσφέρει ομαλή και σταθερή οδήγηση.

1. Κουμπί Κλειδώματος

3. Κουμπί Αναζήτησης

alarm control

2. Κουμπί Ξεκλειδώματος

4. Κουμπί Fast Start

Νέα Γενιά Αναρτήσεων

Διπλή μπροστινή ανάρτηση για μέγιστη απορρόφηση κραδασμών. Σας χαρίζει ευχάριστη διαδρομή και εξτρά χιλιόμετρα. Η νέα γενιά αναρτήσεων KUGOO είναι πιο ανθεκτικές και απορροφούν μεγαλύτερα και περισσότερα χτυπήματα. Διαθέτει επίσης ανάρτηση στον πίσω τροχό για ομαλή μετάβαση της απορρόφησης.

Εύκολη Παραγγελία

Ελαστικά Αντοχής

Ανάγλυφος σχεδιασμός στα ελαστικά, προσφέρει σταθερότητα και καλύτερο κράτημα στο δρόμο. Οι ειδικές εσοχές διώχνουν το νερό και βοηθούν τις μέρες που βρέχει. Ειδική σαμπρέλα προσφέρει ομαλή και σταθερή οδήγηση.

Εύκολη Παραγγελία

Ισχυρός Φωτισμός LED

Ισχυρός προβολέας LED για να βλέπετε καθαρά και τη νύχτα. Ένας δυνατός προβολέας LED θα φωτίζει το δρόμο σας τη νύχτα. Με ειδική λειτουργία για να μην ενοχλεί τα μάτια των περαστικών.

Υψηλή Αντοχή 150 κιλών

Υψηλή αντοχή σε βάρος. Μέχρι και 150 κιλά, μπορεί να σας μεταφέρει παντού. Το πανίσχυρο σασί από συνδυασμό κράματος αλουμινίου με τον σχεδιασμό του, χαρίζουν το τελικό αποτέλεσμα υψηλής πίεσης.

kirin m4 chassis 150kg

Αναδιπλούμενο Scooter

Το KUGOO M4 KIRIN αναδιπλώνει εύκολα με μία κίνηση και αποθηκεύεται για εξοικονόμηση χώρου. Διπλώνει και μπαίνει στο αυτοκίνητο με μια απλή κίνηση.

Εύκολη Παραγγελία
folding step 1
folding step 2
folding step 3

Πλήρης έλεγχος μέσω εφαρμογής

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας και συνδέστε την με το KUGOO M2 PRO. Η σύνδεση γίνεται μέσω bluetooth και σας δίνει πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία του scooter.