01

Αυτονομία

Μεγαλύτερη αυτονομία με την μπαταρία 18650, έως και 30χλμ. Ταχεία φόρτιση, χρειάζεται μόλις 4 ώρες.

02

Ανθεκτικότητα

Κράμα αλουμινίου, πολύ ανθεκτικός σκελετός. Εξελιγμένη τεχνολογία αναρτήσεων. Αντοχή μέχρι και 11 κιλά.

03

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του είναι εργονομικός. Άνετο πατίνι, με ρυθμιζόμενο τιμόνι και σέλα. Δεν χρειάζεται να καμπουριάζετε.

KUGOO S1

icon-5

30 km/h

Μέγιστη Ταχύτητα

icon-6

11 kg

Μέγιστο Βάρος

icon-7

4 h

Χρόνος Φόρτισης

icon-4

10 inch

8 Ιντσών Λάστιχα

Ηλεκτροκινητήρας 350W

Ο ισχυρός κινητήρας 350W θα σας μεταφέρει με άνεση όπου και αν θέλετε. Αναβαθμισμένη ποιότητα που αποδίδει 350W ισχύ κινητήρα, σας προσφέρει άνεση και δύναμη που εύκολα θα σας ανεβάσει με ευκολία σε δρόμους με κλίση μέχρι και 15%.

Εύκολη Παραγγελία

Ασφαλή και γρήγορη πέδηση

Διπλό σύστημα μηχανικών φρένων για πιο έμπιστη και γρήγορη πέδηση. Μπροστινό  δισκόφρενο και ένα δεύτερο ηλεκτρικό φρένο ανάκτησης ενέργειας. Προσφέρει άνετη οδηγική εμπειρία. Η απόσταση πέδησης είναι 4 μέτρα.

s1 brakes

Μπροστινό Δισκόφρενο

s1 brakes

Πίσω Φρένο

Ασφάλεια και διασκέδαση στη καθημερινή σας μεταφορά

Μπορείτε να μεταφέρεστε μέσα στην πόλη με άνεση, χωρίς την έγνοια του πάρκινγκ. Γρήγορη και ασφαλή μεταφορά μέσα στην πόλη. Με ταχύτητα που φτάνει τα 30 χιλιόμετρα την ώρα, θα είστε πάντα στην ώρα σας. Αντέχει μέχρι 120 κιλά βάρος. Με ψηφιακή οθόνη για να βλέπετε τα χιλιόμετρα και την μπαταρία. Διαθέτει ηλεκτρικό φρένο για ασφαλή και γρήγορο σταμάτημα.

Εύκολη Παραγγελία

Με ψηφιακή οθόνη και μπαταρία που αντέχει

Το KUGOO S1 διαθέτει ψηφιακή οθόνη για τις ενδείξεις του Scooter, τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει καθώς και την στιγμιαία ταχύτητα. Με πανίσχυρη μπαταρία, των 18650mAh, ικανή να σας μεταφέρει για 30 χλμ απόσταση και να αποδώσει μέχρι και 30 χιλιόμετρα την ώρα.

s1
kugoo s1

Νέα Γενιά Αναρτήσεων

Διπλή μπροστινή ανάρτηση για μέγιστη απορρόφηση κραδασμών. Σας χαρίζει ευχάριστη διαδρομή και εξτρά χιλιόμετρα. Η νέα γενιά αναρτήσεων KUGOO είναι πιο ανθεκτικές και απορροφούν μεγαλύτερα και περισσότερα χτυπήματα. Διαθέτει επίσης ανάρτηση στον πίσω τροχό για ομαλή μετάβαση της απορρόφησης.

Εύκολη Παραγγελία

Ελαστικά Αντοχής

Ανάγλυφος σχεδιασμός στα ελαστικά, προσφέρει σταθερότητα και καλύτερο κράτημα στο δρόμο. Οι ειδικές εσοχές διώχνουν το νερό και βοηθούν τις μέρες που βρέχει. Ειδική σαμπρέλα προσφέρει ομαλή και σταθερή οδήγηση.

Εύκολη Παραγγελία

Ισχυρός Φωτισμός LED

Ισχυρός προβολέας LED για να βλέπετε καθαρά και τη νύχτα. Ο δυνατός του προβολέας  θα φωτίζει το δρόμο σας τη νύχτα. Με ειδική λειτουργία για να μην ενοχλεί τα μάτια των περαστικών.

Υψηλή Αντοχή 120 κιλών

Υψηλή αντοχή σε βάρος. Μέχρι και 120 κιλά, μπορεί να σας μεταφέρει παντού. Το πανίσχυρο σασί από συνδυασμό κράματος αλουμινίου με τον σχεδιασμό του, χαρίζουν το τελικό αποτέλεσμα υψηλής πίεσης.

S1 Weight

Αναδιπλούμενο Scooter

Το KUGOO S1 αναδιπλώνει εύκολα με μία κίνηση και αποθηκεύεται για εξοικονόμηση χώρου. Διπλώνει και μπαίνει στο αυτοκίνητο με μια απλή κίνηση.

Εύκολη Παραγγελία

Πλήρης έλεγχος μέσω εφαρμογής

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας και συνδέστε την με το KUGOO S1. Η σύνδεση γίνεται μέσω bluetooth και σας δίνει πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία του scooter.