01

Αυτονομία

Μεγαλύτερη αυτονομία με την μπαταρία 18650, έως και 30χλμ. Ταχεία φόρτιση, χρειάζεται μόλις 6 ώρες.

02

Ανθεκτικότητα

Κράμα τιτανίου, πολύ ανθεκτικός σκελετός. Είναι αναδιπλόμενο και αποθηκεύεται εύκολα. Εγγύηση 1 χρόνο.

03

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του είναι εργονομικός. Άνετο πατίνι, με ρυθμιζόμενο τιμόνι. Δεν χρειάζεται να καμπουριάζετε.

KUGOO M2 PRO

icon-5

30 km/h

Μέγιστη Ταχύτητα

icon-6

100 kg

Μέγιστο Βάρος

icon-7

4-6 h

Χρόνος Φόρτισης

icon-4

10 inch

10 Ιντσών Λάστιχα

Κινητήρας 350W

Ο ισχυρός κινητήρας 350W θα σας μεταφέρει με άνεση όπου και αν θέλετε. Αναβαθμισμένη ποιότητα που αποδίδει 350W ισχύ κινητήρα, σας προσφέρει άνεση και δύναμη που εύκολα θα σας ανεβάσει με ευκολία σε δρόμους με κλίση μέχρι και 15%.

Εύκολη Παραγγελία

Ασφάλεια και διασκέδαση στη καθημερινή σας ματεφορα

Μπορείτε να μεταφέρεστε μέσα στην πόλη με άνεση, χωρίς την έγνοια του πάρκινγκ. Γρήγορη και ασφαλή μεταφορά μέσα στην πόλη. Με ταχύτητα που φτάνει τα 30 χιλιόμετρα την ώρα, θα είστε πάντα στην ώρα σας. Αντέχει μέχρι 100 κιλά βάρος. Με ψηφιακή οθόνη για να βλέπετε τα χιλιόμετρα και την μπαταρία. Διαθέτει ηλεκτρικό φρένο για ασφαλή και γρήγορο σταμάτημα.

Εύκολη Παραγγελία

Ασφαλή και γρήγορη πέδηση

Σύστημα διπλών μηχανικών φρένων για πιο έμπιστη και γρήγορη πέδηση. Προσφέρει άνετη οδηγική εμπειρία.

Πίσω Δισκόφρενο

Ηλεκτρικό Φρένο

Πίσω Ποδόφρενο

Ελαστικά Αντοχής

Ανάγλυφος σχεδιασμός στα ελαστικά, προσφέρει σταθερότητα και καλύτερο κράτημα στο δρόμο. Οι ειδικές εσοχές διώχνουν το νερό και βοηθούν τις μέρες που βρέχει. Ειδική σαμπρέλα προσφέρει ομαλή και σταθερή οδήγηση.

Εύκολη Παραγγελία

Υψηλή Αντοχή 100 κιλών

Υψηλή αντοχή σε βάρος. Μέχρι και 100 κιλά, μπορεί να σας μεταφέρει παντού. Ο συνδυασμός από κράμα αλουμινίου με τον σχεδιασμό του, χαρίζουν το τελικό αποτέλεσμα υψηλής πίεσης.

Ισχυρός Φωτισμός LED

Ισχυρός προβολέας LED για να βλέπετε καθαρά και τη νύχτα. Ένας δυνατός προβολέας LED θα φωτίζει το δρόμο σας τη νύχτα. Με ειδική λειτουργία για να μην ενοχλεί τα μάτια των περαστικών.

Αναδιπλούμενο Scooter

Το KUGOO M2 PRO αναδιπλώνει εύκολα με μία κίνηση και αποθηκεύεται για εξοικονόμηση χώρου. Διπλώνει και μπαίνει στο αυτοκίνητο με μια απλή κίνηση.

Εύκολη Παραγγελία

Πλήρης έλεγχος μέσω εφαρμογής

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας και συνδέστε την με το KUGOO M2 PRO. Η σύνδεση γίνεται μέσω bluetooth και σας δίνει πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία του scooter.