Συχνές ερωτήσεις και χαρακτηριστικά

Τα Τεχνικά χαρακτηριστικά Cool air ultra x2 είναι:

Μέγιστη Ισχύς: 10W
Διαστάσεις: 17 x 17 x 18cm
Βάρος: 0.86 kg
Χωρητικότητα: 600ml νερό για έως 10 ώρες ψύξης

*Δεν περιλαμβάνεται ο αντάπτορας για την πρίζα μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε φορτιστή κινητού smartphone.

Η συσκευή συνδέεται στην πρίζα με έναν απλό φορτιστή android όπως αυτόν που φορτίζετε το κινητό σας ή σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή με το καλώδιο usb που παρέχεται στη συσκευασία. Ακόμη μπορεί να λειτουργήσει και με Power bank ή και με σύνδεση σε ένα οποιουδήποτε usb υπολογιστή ή laptop.

Με ένα πλήρες γέμισμα νερού περίπου 600 ml η συσκευή θα λειτουργήσει για εως 10 ώρες, διαφορετικά ώσπου να τελειώσει το νερό. Μετά σβήνει αυτόματα.

Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλούστατη. Βάζετε τα στοιχεία αποστολής σας αναλυτικά στην φόρμα παραγγελίας και εμείς το αποστέλλουμε στο ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει μέσω εταιρείας κούριερ. Πληρώνετε με την διαδικασία της αντικαταβολής. Επομένως πληρώνετε το αντίτιμο της ανάλογης παραγγελίας, στον κούριερ που θα σας φέρει την παραγγελία.

Όλες οι συσκευές που σας παρέχουμε είναι απόλυτα ασφαλείς και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας και καλής λειτουργίας CE.

Το Portable Portable Coolair ULTRA 2X είναι ένας προσωπικός υδροψυκτικός ανεμιστήρας και πρέπει να τοποθετείται κοντά στο σημείο ή ο άνθρωπος που θέλουμε να δροσίσουμε. Η εμβέλεια που μπορεί να έχει μία ικανοποιητική απόδοση, είναι μία απόσταση εως 4 μέτρων . Δεν αντικαθιστά την απόδοση ενός κλιματιστικού και λειτουργεί με τον ίδιο ανακυκλωμένο αέρα το δωματίου.