Έγραψαν για το προϊόν!

Κερδίστε χρόνο και αποκτήστε σε 4 εβδομάδες του καλύτερους κοιλιακούς. 

15′ χρήσης του Six pack Booster ισοδυναμούν με 1000 κοιλιακούς και 500 θερμίδες σε  τοπική καύση.

Εντελώς ακίνδυνο και χωρίς να δημιουργεί υπερκόπωση και καταπόνηση των μυών και του οργανισμού.

Φόρμα Παραγγελίας

Φόρμα Παραγγελίας

  Six pack Booster 19 ευρώ + μεταφορικάFull pack Booster 39 ευρώ χωρίς μεταφορικά

  Six pack Βοοster 19€ Full pack Booster 39€.

  Συχνές ερωτήσεις και απορίες.

  Τα αποτελέσματα του Six Pack Booster είναι άμεσα και μάλιστα μόνιμα. Με μία χρήση καθημερινή για 10 με 15 λεπτά μέσα σε 10 μέρες θα έχετε τα πρώτα αποτελέσματα.

  Για έναν άνθρωπο που έχει επαφή με την γυμναστική μπορεί να φτάσει μέχρι και στην μία ώρα χρήσης την ημέρα. Για έναν άνθρωπο που δεν έχει επαφή συχνή με την γυμναστική τα 15 λεπτά είναι υπέρ αρκετά για να δει άμεσα αποτελέσματα. Γενικότερα δεν εγκυμονεί κινδύνους η χρήση του οπότε δεν έχει αυστηρή μέγιστη χρήση.

  Από 15 μέχρι και 30 κιλά μέσα σε ένα χρόνο ανάλογα πάντα την διατροφή και τους παράγοντες της καθημερινότητας.

  Η συσκευή είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγμένη και με πιστοποιημένα αποτελεσματική χρήση.

  Αν θέλετε ακόμα γρηγορότερα αποτελέσματα θα πρέπει να έχετε σωστή διατροφή και συχνή αερόβια άσκηση. Τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν μέχρι και 4 φορές γρηγορότερα σε χρόνο.

  Η παραγγελία είναι πολύ απλή. Το μόνο που κάνετε είναι να βάλετε το τηλέφωνό σας και το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα παραγγελίας και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε εμείς για εσάς. Η πληρωμή γίνετε την στιγμή που το παραλαμβάνετε στην πόστα σας

  Το πολύ σε 3 με 4 εργάσιμες μέρες.

  Ναι φυσικά η συσκευή έχει εγγύηση αφού πρώτα ελεγχθεί από εμάς αν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Επίσης η συσκευή δίνει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων για την αποτελεσματικότητά της. Αυτό για να ισχύσει πρέπει ο αγοραστής να μας στείλει μία φωτογραφία που να φαίνονται τα στοιχεία του με το σήμερα και μία φωτογραφία με το μετά από ένα μήνα.Φυσικά με την προϋπόθεση ότι έχει λειτουργήσει την συσκευή για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα καθημερινά και δεν έχει βάλει επιπλέον κιλά λόγο κακής διατροφής.

  Σι