Πότε μία τσάντα θεωρείται φθηνή και πότε ακριβή

Ένα σπουδαίο ερώτημα που ίσως να ταλανίζει τις περισσότερες από εσάς. Τελικά πότε μια τσάντα είναι ακριβή και πότε φθηνή; Αυτό δεν μπορούμε να το καθορίσουμε εμείς αλλά εσείς και μόνο. Βασικά στοιχεία που πρέπει να συμπεριλάβετε σε αυτό το ερώτημα είναι η σύγκριση ποιότητας- τιμής και φυσικά κατά πόσο ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Με βάση τις δικές σας οικονομικές δυνατότητες και με βάση το τι ποσό είστε διατεθειμένες να διαθέσετε για να αποκτήσετε κάποια τσάντα. Αυτό που εμείς στην Lamazi προσπαθούμε να επιτύχουμε είναι ο συνδυασμός ποιότητας και τιμών, αφουγκραζόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας.

Επομένως προσπαθούμε να σας προσφέρουμε κάτι το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ακριβό, σε όσο το δυνατόν πιο φιλικές και λογικευμένες τιμές.
Για να σας δώσουμε όμως μια σαφή απάντηση σε αυτό το ερώτημα, θα σας απαντήσουμε με βάση τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς και τους παράγοντες που καθορίζουν το κόστος μιας τσάντας.

Οι παράγοντες αυτοί αφορούν κυρίως την δύναμη του brand της εταιρείας, την πρωτοτυπία του σχεδίου αλλά και το πρόσωπο που την κατασκεύασε. Με βάση αυτούς τους παράγοντες μια τσάντα η οποία έχει πρωτότυπο σχέδιο και παράγεται από εταιρεία ισχυρής φήμης, μπορεί να πουλήσει ακόμη και κάτι μέτριο ποιοτικά σε εξωφρενικές τιμές που πολλές φορές ξεπερνούν ακόμη και το εξωφρενικό ποσό των 300 ευρώ.

Εμείς σαν Lamazi, σεβόμενοι τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και τους καταναλωτές μας, έχουμε επιλέξει να διαθέτουμε τις τσάντες μας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν απόλυτα την αξία των προϊόντων μας σε σύγκριση με την τιμή τους. Επομένως έχουμε το μοναδικό προνόμιο να σας προσφέρουμε ακριβές τσάντες, σε τιμές φιλικές που δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ πλην ελάχιστων και ιδιαίτερων εξαιρέσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *