Πότε ένα φόρεμα είναι πραγματικά φθηνό και πότε όχι

Μιας και είμαστε στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν και των εκπτώσεων, και υπάρχει πληθώρα προϊόντων στο ελληνικό διαδίκτυο σε πραγματικά χαμηλές τιμές, θέλουμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές ώστε να μπορέσετε ξεχωρίσετε το φθηνό ρούχο που πραγματικά αξίζει τα λεφτά του από το φτηνιάρικο ρούχο το οποίο είναι φτιαγμένο από ευτελής αξίας υλικά και υφάσματα με αποτέλεσμα στο τέλος, η φθηνή του τιμή να αποδεικνύεται ακριβή.

Η περίοδος μετά τις 15 Αυγούστου και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου είναι μία περίοδος που τα φορέματα έχουν την τιμητική τους λόγο των γάμων και των βαπτίσεων που γίνονται συνεχώς. Συνεπώς θα αναφερθούμε στο πως να αναγνωρίζετε πότε ένα φόρεμα αξίζει τα λεφτά του και πότε όχι.

Βασικό στοιχείο που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη σας είναι η χώρα παραγωγής. Τα ελληνικά σωματότυπα έχουν συγκεκριμένο διαστασολόγιο με αποτέλεσμα πάντα τα ελληνικά πατρόν να έχουν πολύ καλύτερη εφαρμογή πάνω στα ελληνικά γυναικεία σώματα. Το μετράζ (διαστασολόγιο) από χώρα σε χώρα διαφέρει και για αυτό έχει παρατηρηθεί ότι τα Κινέζικα ρούχα είναι πάντα πιο στενά και πολλές φορές αν και φορούσαμε για παράδειγμα Large έχουμε μεταβεί πλέον σε XL ή και ΧXL.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο για την ποιότητα ενός φορέματος είναι το ύφασμα, η σύνθεση, η επεξεργασία, η βαφή και πολλά ακόμα στοιχεία που το καθιστούν ποιοτικό ή όχι. Αυτό από το διαδίκτυο έχει μία δυσκολία να γίνει αντιληπτό, αλλά και πάλι υπάρχει λύση ώστε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Ένα σημείο είναι που πρέπει να προσέξετε επιλέγοντας ένα φόρεμα είναι το πλήθος των φωτογραφιών και αν υπάρχουν λήψεις κοντινές που να δείχνουν τις λεπτομέρειες στην ραφή και την ύφανση του υφάσματος. Επίσης μπορείτε να κάνετε μία αναζήτηση των φωτογραφιών αυτών ώστε να δείτε αν υπάρχουν και άλλα καταστήματα που έχουν τις ίδιες φωτογραφίες. Αν αυτό συμβαίνει σε περισσότερα από 2 ηλεκτρονικά καταστήματα τότε το πιθανότερο είναι το φόρεμα να είναι εισαγόμενο και όχι ελεγχόμενης παραγωγής.

Δείτε τς περιγραφές πάντα. Μία περιγραφή για ένα προϊόν οφείλει να είναι αναλυτική και να περιγράφει πλήρως το φόρεμα, την σύνθεσή του υφάσματος, να έχει το διαστασολόγιο του και να έχει ακόμα
και ενδυματολογικές προτάσεις όπως επίσης και αναφορά της χώρας προέλευσης.

H Lamazi Fashion είναι μία εταιρεία που σέβεται πάνω από όλα τον καταναλωτή και τους πελάτες της που την εμπιστεύονται και γι αυτό το λόγο έχει ως βασικό άξονα την ποιοτική υπεροχή σε όλα της τα προϊόντα. Τα φορέματα της Lamazi Fashion είναι όλα ελληνικής ραφής με υφάσματα παρόμοια στις διεθνής πασαρέλες. Έχουν περάσει όλα τα απαραίτητα stress tests και είναι δημιουργημένα σύμφωνα με το ελληνικό δοαστασολόγιο. Στην Lamazi fashion σεβόμαστε την μόδα, σεβόμαστε το φόρεμα, σεβόμαστε την γυναίκα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *