H κάμερα διαμάντι που κάνει του επιτήδειους να εύχονται να μην υπάρχει στον χώρο που θέλουν να εισβάλουν.

Με την μικροεγκληματικότητα να έχει έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα. Κανείς δεν μπορεί να νιώθει 100% ασφαλής ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι. Μόνο το 2018 έχουν καταγραφεί περισσότερες από 74.183 διαρρήξεις και περισσότερες από 400.000 μικροκλοπές. Επίσημες σύμφωνα με έρευνες σε όλη την ευρώπη οι κάμερες και οι συναγερμοί αποτρέπουν τους κλέφτες. Με το ποσοστό να είναι μόλις το 16% σε σπίτια ή επιχειρήσεις που είχαν κάμερα ή συναγερμό. Επίσης ο χρόνος δράσης & έρευνας του ληστή μέσα σε ένα σπίτι ή επιχείρηση που είχε κάμερες μειώνετε κάτω από το 1 λεπτό στο σύνολό του, ενώ αντίθετα σε σπίτι χωρίς κάμερα ξεπερνάει πολλές φορές ακόμα και τα 15 λεπτά. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η αποτροπή παίζει το σημαντικότερο ρόλο στο αν το σπίτι η επιχείρησή σας θα γίνει ο πρώτος στόχος των επιτήδειων. Μάλιστα ένα σημαντικό στοιχείο που έρχεται να συνθέσει το παζλ είναι και η νομιμοποίηση της χρήσης των καμερών ασφαλείας με προεδρικό διάταγμα για την προστασία και την αποτροπή εγκληματικών και παραβατικών ενεργειών προς τον πολίτη. Δείτε εδώ ολόκληρο το προεδρικό διάταγμα.
Ξεκάθαρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι ληστές φοβούνται τις κάμερες περισσότερο από ότι τον συναγερμό και τις αποφεύγουν.

Φανταστείτε λοιπόν πως θα νιώσει ο εκάστοτε επιτήδειος όταν έρθει αντιμέτωπος με μία κάμερα που όταν τον εντοπίσει θα τον παρακολουθεί, θα τον έχει καταγράψει θα σας έχει στείλει ειδοποίηση θα έχει ενεργοποίηση τον συναγερμό του σπιτιού και θα μπορείτε να του μιλήσετε από την κάμερα τρομάζοντας τον αλλά και θα τον ακούτε,  θα είναι κινούμενη και ασύρματη.

Πως μπορείτε λοιπόν να προστατευτείτε από επιτήδειους με πολύ λίγα χρήματα και να παρακολουθείτε την περιουσία σας 24ώρες το 24ώρο;

Η καλύτερη ασύρματη κάμερα ασφαλείας σε σύγκριση τιμής και ποιότητας με διαφορά από ότι υπάρχει μέχρι τώρα σε όλο το ελληνικό ίντερνετ μία έρευνα θα σας πείσει και η μοναδική που δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Θέλω να δω περισσότερα για την ασύρματη κάμερα

Τι δυνατότητες έχουν σήμερα η κάμερες ασφαλείας και ποιο είναι το συνολικό κόστος του και τι πρέπει να προσέξετε;
H αλήθεια είναι ότι μία ασύρματη κάμερα ασφαλείας που να μπορεί να είναι ασύρματη, να μη θέλει εγκατάσταση, να καταγράφει σε υψηλή ανάλυση να συνδέεται στο ίντερνετ ασύρματα, να έχουμε πρόσβαση από κινητά και συσκευές όπου και αν είμαστε, να καταγράφει ήχο και να έχει και ηχείο ώστε να μιλάτε μέσα από αυτή και να έχει νυχτερινή λήψη, ζουμ, αλλά και να ανιχνεύει την κίνηση και να είναι και κινούμενη και να μπορεί να είναι κατάλληλη για εξωτερικό χώρο και αδιάβροχη είναι λίγο ακριβές και οι τιμές του ξεκινάνε από 250 ευρώ η μία + τα έξοδα εγκατάστασης από ειδικό + καταγραφικό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σίγουρα σε μία επιλογή κάποια κάμερας είναι να έχει καλή ποιότητα εικόνας τουλάχιστον full hd πλέον και με δεδομένο ότι είμαστε στο 2019 τεχνολογικά, να μπορεί να καταγράφει όταν ανιχνεύει κίνηση αυτόματα και να στέλνει άμεση ειδοποίηση στο κινητό, να έχει νυχτερινή λήψη ir-cut με ζουμ. Επίσης καλό θα ήταν να είναι ενεργειακά οικονομική και να μη καταναλώνει ρεύμα συνεχόμενα αλλά μόνο όταν εντοπίζει κίνηση.

Θέλω να δω περισσότερα για την ασύρματη κάμερα

Ωστόσο εμείς προτείνουμε και μετά από προσωπική μας δοκιμή και πείρα την Smart wifi camera 360 και έχουμε εντυπωσιαστεί εδώ 4 μήνα περίπου που την έχουμε στο γραφείο. Η κάμερα αυτή πραγματικά είναι η ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν έναν άγρυπνο φρουρό 24/24, 7 μέρες την εβδομάδα να επιβλέπει την επιχείρησή τους αυτόματα και να στέλνει ειδοποίηση άμεση σε live χρόνο όταν εντοπίζει κίνηση η για σπίτια με παιδιά ή ηλικιωμένους. Η Smart wifi camera 360 κοστίζει μόλις 89 ευρώ και δεν χρειάζεται τίποτα έξτρα ώστε να τεθεί σε λειτουργία.

Θέλω να δω περισσότερα για την ασύρματη κάμερα

Οι δυνατότητες της είναι πραγματικά εκπληκτικές με την καταγραφή να γίνεται σε υψηλή ανάλυση, να συνδέεται στο ίντερνετ ασύρματα ακόμα και σε αποστάσεις 40 μέτρων από το ρούτερ, να είναι αδιάβροχη και να λειτουργεί άψογα ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, να είναι περιστροφική 360 μοιρών και με κάθετη κίνηση ώστε να μην της ξεφεύγει τίποτα, να έχει νυχτερινή λήψη ακόμα και σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, να διαθέτει μικρόφωνο αλλά και ηχείο και δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με εσάς που διαχειρίζεστε την εφαρμογή της και με τον άνθρωπο που βρίσκετε κοντά στην κάμερα, να ανιχνεύει μόνη της και αυτόματα την κίνηση και να στέλνει ειδοποίηση στο κινητό αμέσως, να μπορεί κάποιος να την διαχειριστεί από 5 διαφορετικές συσκευές αλλά και να μπορεί να προσθέσει μέχρι 8 ίδιες κάμερες στην ίδια εφαρμογή και να μη χρειαστεί να κάνει εγκαταστάσεις με καταγραφικά και τεχνικούς ξοδεύοντας εκατοντάδες ευρώ.

Μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ βάζοντας απλά το τηλέφωνό σας στην φόρμα ενδιαφέροντος και σας καλούμε για τα στοιχεία αποστολής. Επίσης για τις εταιρείες μπορείτε να ζητήσετε και τιμολόγιο όπως κάναμε και εμείς για να περαστεί στα έξοδά σας όπως και συνεργασία χοντρικής πώλησης.

Θέλω να δω περισσότερα για την ασύρματη κάμερα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *